Friday, April 29, 2011

Vilken del av Sverige festar du i?

Vårkantens kanske vildaste firande ligger runt knuten, Valborg. Så om du är sugen på något festligt i helgen har jag lite olika förslag.

Ikväll står Lobby i Stockholm för en modeshow och Café Opera har fest som vanligt hela helgen. Så att hitta klubbar i Stockholm, Göteborg eller var man nu befinner sig. Om man nu vill hitta på något med kreativt imorgon finns det lite olika alternativ, i olika delar av Sverige.

Uppsala. Så klart. Finns det något mer traditionellt än Uppsala? Förslagsvis kollar du på forsränningen vid 10.00 och sedan sätter dig i Ekonomikum parken, gassar i solen och träffar nya människor. För den som vill finns såklart nationer, fester och annat mingel.

Lund. Kanske lillebror till Uppsala i det här fallet. Kan vara värt att besöka om man befinner sig i den delen av landet.

Linköping. Kanske en otippad bubblare men deras Trädgårdsförening hade många kul uppslag så för den som vill testa något nytt så rekommenderar jag Linköping.

Göteborg. Där firade jag faktiskt valborg förra året. Det ösregnade, men var kul ändå. Chalmers kortége är en klassiker följt av utgång på valfri klubb.

No comments:

Post a Comment